Met z'n allen naar het PietenOntbijt

Na een nacht lang op de daken klimmen en schoenen vullen zijn de Pieten altijd heel erg moe. Daarom slapen ze altijd uit, soms tot in de middag. En dan missen ze de belangrijkste maaltijd van de dag. Zou het samen lukken om ze op tijd voor het ontbijt wakker te krijgen?

 

Eerst gaan we natuurlijk springen en zingen tijdens de leukste ochtendgymnastiek van het jaar. En dan is het tijd voor het ontbijt. Wat eet een Piet als ontbijt, en drinkt ie chocomel of gewone melk? Daar kom je allemaal achter tijdens het PietenOntbijt.

 

Geschikt voor  alle groepen.

 

Reserveer alvast zodat je zeker bent van een plaatsje tijdens het ontbijt.

Ga hier naar het aanvraag formulier


Scholen, instellingen, clubs, verenigingen in de omtrek krijgen een uitnodiging om zich aan te melden voor het PietenOntbijt. We proberen we zoveel mogelijk scholen te ontvangen. Hoe meer blije kinderen, hoe vrolijker de Pieten erna het dak op kunnen!

 

De Pieten kijken er naar uit om ook dit jaar weer met veel kinderen samen met hun juffen en meesters te ontbijten en nog veel meer.

 

Ook geschikt voor instellingen, clubs, verenigingen en iedereen die met een groep op bezoek wil komen.

 

Je kunt de Pieten komen wakker maken op maandag 26 en op dinsdag 27 november. Het PietenOntbijt duurt 1 uur en is inclusief PietenOntbijt met broodjes en drankjes.

 

€5,- per kind inclusief mini broodjes en drankjes.

begeleiders (+16 jr. en maximaal 1 per 6 kinderen) gratis

Vraag naar de groepsprijzen via het aanvraag formulier.


Volg ons op Facebook